Δελτίο Τύπου 2020

16-19 Σεπτεμβρίου 2020 η Athens Half Marathon Expo

H Athens Half Marathon Expo θα πραγματοποιηθεί 16-19 Σεπτεμβρίου 2020 στο Σεράφειο Κέντρο Αθλητισμού (Πειραιώς 160 & Πέτρου Ράλλη). Η αθλητική έκθεση θα πλαισιώσει και φέτος τον 9ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Tα τελευταία χρόνια, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους, συνδιοργανώνοντας με μοναδικό τρόπο τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας, ένα μαζικό αθλητικό γεγονός στο κέντρο της πόλης. H προσπάθειά τους είναι να διατηρήσουν ζωντανό το κύτταρο της κοινωνικής ζωής της χώρας μας που στηρίζεται στην ασφαλή μαζική συμμετοχή σε αγώνες δρόμου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2020 θα είναι μεταξύ των πρώτων αγώνων ανάλογου βεληνεκούς και μεγέθους που θα διοργανωθούν στην Ευρώπη μετά την εμφάνιση της πανδημίας.

Η Athens Half Marathon Expo θα διεξαχθεί, ακολουθώντας όλους τους νέους κανόνες διεξαγωγής εκθέσεων αλλά και τηρώντας ευλαβικά όλα τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας που έχουν συνταχθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι το Σεράφειο Kέντρο Αθλητισμού θα φιλοξενήσει το Κέντρο Εγγραφών του Ημμαραθωνίου Αθήνας στις κλειστές εγκαταστάσεις του, ενώ ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η έκθεση είναι υπαίθριος. Σημειώνεται ότι το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα λειτουργήσει ξεχωριστές μέρες για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής ανά αγώνα (Ημιμαραθώνιος Δρόμος & Αγώνας Δρόμου 5χλμ).​

Η Athens Half Marathon Expo σηματοδοτεί τις εξελίξεις στον κλάδο του Αθλητισμoύ, του Fitness, της Διατροφής, της Υγείας και του Αθλητικού Τουρισμού αποτελώντας το σταθερό σημείο συνάντησης του πιο δυναμικού καταναλωτικού κοινού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο κλάδο του αθλητισμού και του fitness. Οι επισκέπτες στην Athens Half Marathon Expo θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τα νέα αθλητικά αλλά και δρομικά προϊόντα και υπηρεσίες μεγάλων διεθνών και ελληνικών εταιρειών.

Ωράριο Λειτουργίας
Τετάρτη 16/09: 10:00 – 20:00
Πέμπτη 17/09: 10:00 – 20:00
Παρασκευή 18/09: 10:00 – 20:00
Σάββατο 19/09: 10:00 – 20:00
Σημειώνεται ότι η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

ΓΙΑΤΙ HALF MARATHON EXPO
 • Γιατί θα απολαύσω μεγάλη προβολή και άμεση επαφή με περισσότερους από 20.000 δρομείς και καταναλωτές των πιο δυναμικών target groups στον κλάδο του αθλητισμού και της δρομικής αγοράς, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Οι δρομείς και οι συνοδοί τους θα επισκεφτούν υποχρεωτικά την έκθεση, διότι συστεγάζεται με το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας.
 • Γιατί θα μου δοθούν πολλές ευκαιρίες άμεσης ανάπτυξης του δικτύου πωλήσεων και επικοινωνίας με νέους υποψήφιους πελάτες και συνεργάτες.
 • Γιατί είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να παρουσιάσω τα νέα μου προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και να βελτιώσω το εταιρικό μου προφίλ.
 • Γιατί θα έρθω σε επαφή με το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη δρομική αγορά και τα αθλητικά είδη.
 • Γιατί θα μου δοθεί η δυνατότητα συναντήσεων με σημαντικούς εμπορικούς αγοραστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 • Γιατί θα γίνω μάρτυρας του ανοίγματος νέων αγορών για τη διανομή της επιχείρησής μου, θα ενδυναμωθούν οι επιχειρηματικοί της δεσμοί και θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν καινούργιες εμπορικές συνεργασίες.
 • Γιατί θα υπάρξει αξιοσημείωτη προβολή των προϊόντων - υπηρεσιών της επιχείρησής μου στα ΜΜΕ.
 • Γιατί η επιχείρησή μου θα συνδεθεί με ένα πραγματικά σημαντικό εκθεσιακό γεγονός, το οποίο μπορεί να καλύψει έναν ευρύτατο τομέα εμπορικών δυνατοτήτων αλλά και με το κύρος του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, μία από τις πιο δημοφιλείς ετήσιες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.
 • Γιατί η απήχηση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας έχει ξεπεράσει τα στενά σύνορα της χώρας και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον απλών δρομέων αλλά και οργανωμένων φορέων από διάφορες χώρες του κόσμου.
 • Γιατί ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας έχει εξελιχθεί σ’ ένα μεγάλο εθνικό, πολιτιστικό, τουριστικό και αθλητικό γεγονός με διεθνή απήχηση.
 • ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε κι εσείς στην Athens Half Marathon Expo προσφέροντάς σας αυτό ακριβώς που έχετε ανάγκη: προβολή, πελάτες, επαφές, υποστήριξη, επιτυχία.

  • Πρόσβαση σε περισσότερους από 40.000 καταναλωτές των πιο δυναμικών target groups με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.
  • Άμεση επαφή με περισσότερους από 10.000 επαγγελματίες του κλάδου.
  • Ανάπτυξη πωλήσεων, διεύρυνση πελατολογίου και επικοινωνία με νέους δυνητικού πελάτες της επιχείρησης.
  • Δυνατότητα δημιουργίας αξιόπιστης βάσης δεδομένων καταναλωτών και υποψηφίων πελατών.
  • Ιδανική ευκαιρία τόσο για το λανσάρισμα νέων προϊόντων και υπηρεσιών όσο και για την βελτίωση του εταιρικού brand profile.
  • Προβολή των προϊόντων – υπηρεσιών στους opinion makers (media, δημοσιογράφους, κλπ).
  • Άνοιγμα νέων αγορών πέραν των παραδοσιακών καναλιών διανομής της επιχείρησης.